privacy verklaring

Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In deze privacyverklaring informeren wij u over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan.

  1. Contact gegevens

    Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde 
    drs. Lucienne Dunnewijk
    Orthomoleculair PNI therapeut

    Adres locatie Baarn Van Reenenlaan 4a, 3744 ME Baarn
    Adres locatie Soest Weteringpad 7, 3762 EN Soest

Website:          http://www.luciennedunnewijk.nl
E-mail:             info@luciennedunnewijk.nl
Tel:                  06-14525599.

  1. Categorieën persoonsgegevens

Door het gebruiken van de website en de daarop beschikbare diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Wij verwerken uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Het gaat om de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternamen
  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer, e-mail adres 
  • Omschrijving doel bezoek
  • Internetbrowser en apparaat type


    Doeleinden gegevensverwerking
    Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren.
  • Wij analyseren uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Wij verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


    Geautomatiseerde besluitvorming
    Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of –systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.

    Bewaartermijn persoonsgegevens 
    Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen. Persoonsgegevens algemeen: wettelijk volgens belastingdienst (nu 7 jaar), bijzondere of gevoelige persoonsgegevens: wettelijk 15 jaar na staking van de behandeling

    Verstrekking persoonsgegevens aan derden
    Wij geven uw persoonsgegevens niet aan derden, tenzij:
    De doorgifte geschiedt aan een door Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde voor de in deze Privacy Verklaring opgesomde doeleinden ingeschakelde derden, met welke derden Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde een overeenkomst heeft gesloten waarin is bepaald hoe deze samenwerkingspartner op een verantwoorde wijze omgaat met uw persoonsgegevens; Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde op grond van een wettelijke plicht gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
    U kunt op elk moment inzage vragen in uw persoonsgegevens. Ook kunt u een verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of verwijderen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@luciennedunnewijk.nl. Als u ervoor kiest om persoonsgegevens te verwijderen, kunt u geen gebruik maken van de website, omdat de verwerking van persoonsgegevens essentieel is voor de werking van het website. Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende website 

    Cookies of vergelijkbare technieken
    Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van computer, tablet of smartphone. Wij gebruik cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan mijn website hebben wij al geïnformeerd over deze cookies en hebben we jouw toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen. Zie voor toelichting: http://veiliginternetten.nl

    Beveiliging van gegevens
    Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

    Wijziging Privacy Verklaring
    Wij behouden het recht voor om deze Privacy Verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal via de website van Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde bekend worden gemaakt. Door na wijzigingen gebruik te maken van de website gaat u akkoord met een eventueel gewijzigde Privacy Verklaring. Hou voor wijzigingen de website van Praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde in de gaten.

    Deze Privacy Verklaring is bijgewerkt op 14-6-2020.