contact

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van de behandeling of een consult aanvragen? Klik hier om een email te sturen. 
Graag je telefoonnummer in de e-mail vermelden, dan bel ik je snel terug.

drs. Lucienne Dunnewijk
Orthomoleculair kPNI therapeut 

locatie Baarn | Van Reenenlaan 4a, 3744 ME Baarn
locatie Soest | Weteringpad 7, 3762 EN Soest

Op afspraak op alle werkdagen overdag. Avonden in overleg mogelijk.

Kwaliteitsbewaking
Orthomoleculaire natuurgeneeskunde wordt beoefend volgens hoge, professionele normen. Daarom ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde), de beroepsvereniging met 400 aansloten artsen en therapeuten. De leden hebben naast een algemene medische scholing ook orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd.  

Wat wil dat zeggen?
VBAG en MBOG leden werken volgens een beroepscode. Aan de leden worden onder meer hoge opleiding, na- en nascholingseisen gesteld. Als men daaraan voldoet, ontvangt men een praktijklicentie. Dit is een kwaliteitsgarantie en voor zorgverzekeraars een reden om de consulten te vergoeden. Volgens de WGBO wordt er een behandelovereenkomst opgemaakt en ondertekend. De WKKGZ en AVG worden in de praktijk toegepast. 

Klachtenregeling
De praktijk is ingeschreven in het HBO-register van de RBCZ. Binnen de praktijk wordt gewerkt volgens de beroepsethische regels. Het kan gebeuren dat je, ondanks mijn streven mijn werk zo zorgvuldig mogelijk te doen, ergens niet tevreden over bent. Laat het mij dan weten, zodat we samen kunnen zoeken naar oplossingen. In sommige gevallen is doorverwijzing wenselijk. Als je een klacht wilt indienen dan kan dat bij de KAB en de TCZ.

KVK: 83074104
BTW: 862715842B01