over mij

De praktijk is opgericht door Lucienne Dunnewijk. De afgelopen jaren ben ik mij gaan verdiepen in voeding en leefstijl. Alle systemen in het lichaam hebben invloed op elkaar. Om de oorzaak van klachten in kaart te brengen is het belangrijk om alles in één (integraal) geheel te bekijken. Chronische klachten kunnen verbeteren met gerichte aanpassingen in leefstijl en voedingspatroon. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan, wil ik graag delen. 

“Laat uw voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding.” Hippocrates (460-370 v. Chr.) 

Opleidingen 
Klinisch PNI-therapeut, Orthomoleculair therapeut, Leefstijl Coach, Psychologie en Communicatiewetenschappen Universiteit Nijmegen.

Orthomoleculaire geneeskunde
‘Orthos’ betekent juist en ‘moleculair’ verwijst naar de stoffen waaruit het lichaam is opgebouwd en die het lichaam nodig heeft om processen goed uit te voeren. Orthomoleculaire therapie is erop gericht om met voeding en leefstijl de gezondheid te bevorderen.

Psycho – Neuro- Immunologie (kPNI)
KPNI therapie is gericht op de de wisselwerking tussen de drie belangrijkste systemen die in ons lichaam samenwerken: de stofwisseling, het brein en het immuunsysteem. Gecombineerd met voedingsleer, evolutiebiologie, beweging en leefstijl (stress, slaapritme, ontspanning).

Fytotherapie
Fytotherapie is de professioneel onderbouwde vorm van de eeuwenoude kruidengeneeskunde (Fytos=kruid) met natuurlijke interventies waaronder de actieve werkzame stoffen uit geneeskrachtige planten.