tarieven

Intakegesprek                                          €125

Consult                                                      €85    

Tarieven zijn inclusief voorbereiding en uitwerking, exclusief supplementen en mogelijk laboratoriumonderzoek.
Na afloop krijg je een factuur die je per PIN of via een digitaal betaalverzoek kan voldoen. De factuur kun je zelf indienen bij je zorgverzekeraar.  

Aanwezigheid / Verhindering
Consulten dienen op de afgesproken tijd te worden gevolgd.
Bij annuleringen binnen 24 uur worden de kosten voor 100% in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Vergoedingen
Behandelingen worden door de meeste aanvullende verzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed. Ik ben een erkend geregistreerde orthomoleculair PNI therapeut en aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) en de VBAG (Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeskunde). Informeer bij je eigen zorgverzekeraar om te bepalen wat de voorwaarden van je polis zijn hoeveel je vergoed krijgt. De factuur van een consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering. Doe de zorg vergoeding check hier.

Aanvullend onderzoek en supplementen worden in de regel niet vergoed. 

Orthomoleculaire therapie
‘Orthos’ betekent juist en ‘moleculair’ verwijst naar de stoffen waaruit het lichaam is opgebouwd en die het lichaam nodig heeft om processen goed uit te voeren. Orthomoleculaire therapie is erop gericht de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen.

kPNI therapie
Klinische Psycho-Neuro-Immunologie is een gezondheidswetenschap en therapie gericht op de samenhang tussen de psyche (gedachtes en gevoelens), het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Maar ook hormonen, voeding, bewegingswetenschappen en evolutiebiologie.  

Fytotherapie
Fytotherapie is de professionele en wetenschappelijke onderbouwde vorm van de eeuwenoude kruidengeneeskunde (Fytos=kruid). Het behandelt gezondheidsklachten met de actieve werkzame stoffen uit geneeskrachtige planten.