tarieven

Kennismakingsgesprek telefonisch (15 minuten)                    gratis 

Eerste consult van 1 uur (anamnese intakegesprek)              €90 
Vervolg consult van 1 uur                                                            €90 

Het eerste intakegesprek duurt een uur. Vervolgconsulten vinden over het algemeen om de 4 weken plaats en duren een uur.
Het aantal consulten gaat in overleg. Tarieven zijn inclusief voorbereiding en uitwerking.
Na afloop krijg je een factuur die je digitaal kan voldoen. De factuur kun je zelf indienen bij je zorgverzekeraar.  

Aanwezigheid / verhindering
Consulten dienen op de afgesproken tijd te worden gevolgd.
Bij annuleringen binnen 24 uur worden de kosten voor 100% in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Vergoedingen
Ik ben een erkend geregistreerde orthomoleculair kPNI therapeut en aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde), de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeskunde), vermeld als HBO Registertherapeut bij het RBCZ® (200183R) en als KPNI therapeut in het kwaliteitsregister. Behandelingen worden door sommige aanvullende verzekeringen gedeeltelijk vergoed. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar om te bepalen wat de voorwaarden van je polis zijn hoeveel je vergoed krijgt. De factuur van een consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering. Doe de zorg vergoeding check hier.

Orthomoleculaire geneeskunde
‘Orthos’ betekent juist en ‘moleculair’ verwijst naar de stoffen waaruit het lichaam is opgebouwd en die het lichaam nodig heeft om processen goed uit te voeren. Orthomoleculaire therapie is erop gericht om met voeding en leefstijl de gezondheid te bevorderen.

Psycho – Neuro- Immunologie (kPNI)
KPNI therapie is gericht op de wisselwerking tussen de drie belangrijkste systemen die in ons lichaam samenwerken: de stofwisseling, het brein en het immuunsysteem. Gecombineerd met voedingsleer, evolutiebiologie, beweging en leefstijl (stress, slaapritme, ontspanning).

Fytotherapie
Fytotherapie is de professioneel onderbouwde vorm van de eeuwenoude kruidengeneeskunde (Fytos=kruid) en is gericht op natuurlijke interventies waaronder de actieve werkzame stoffen uit geneeskrachtige planten.