tarieven

Intakegesprek                                          €125 

Consult                                                      €85 

Het eerste intakegesprek duurt anderhalf uur. Vervolgconsulten vinden over het algemeen om de 4 weken plaats en duren ongeveer een uur.
Het aantal consulten is afhankelijk van de gezondheidsklachten. 

Tarieven zijn inclusief voorbereiding en uitwerking, exclusief supplementen en mogelijk laboratoriumonderzoek.
Na afloop krijg je een factuur die je per PIN of via een digitaal betaalverzoek kan voldoen. De factuur kun je zelf indienen bij je zorgverzekeraar.  

Aanwezigheid / verhindering
Consulten dienen op de afgesproken tijd te worden gevolgd.
Bij annuleringen binnen 24 uur worden de kosten voor 100% in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Vergoedingen
Behandelingen worden door de meeste aanvullende verzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed. Ik ben een erkend geregistreerde orthomoleculair kPNI therapeut en aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) en de VBAG (Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeskunde). Informeer bij je eigen zorgverzekeraar om te bepalen wat de voorwaarden van je polis zijn hoeveel je vergoed krijgt. De factuur van een consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering. Doe de zorg vergoeding check hier.

Aanvullend onderzoek en supplementen worden in de regel niet vergoed. 

Orthomoleculaire therapie
‘Orthos’ betekent juist en ‘moleculair’ verwijst naar de stoffen waaruit het lichaam is opgebouwd en die het lichaam nodig heeft om processen goed uit te voeren. Orthomoleculaire therapie is erop gericht de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen.

kPNI therapie
Klinische Psycho-Neuro-Immunologie is een gezondheidswetenschap en therapie gericht op de samenhang tussen de psyche (gedachtes en gevoelens), het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Maar ook hormonen, voeding, bewegingswetenschappen en evolutiebiologie.  

Fytotherapie
Fytotherapie is de professionele en wetenschappelijke onderbouwde vorm van de eeuwenoude kruidengeneeskunde (Fytos=kruid). Het behandelt gezondheidsklachten met de actieve werkzame stoffen uit geneeskrachtige planten.